Ellen Martinsson

Ellen Martinsson är en glad och positiv tjej som tycker det är jättespännande att lära sig allt om frisöryrket. Hon jobbar även med permanent fransböjning och är utbildad i öronhåltagning. Ellen är alltid på "G" och tycker att förvandling är jätteskoj.

Kirsi Palmquist

Kirsi Palmquist äger Concept Noir och brinner för personlig service och kvalitet. Hos henne hoppas vi att du ska känna dig bekväm och väl omhändertagen. Kirsi har över 25 års branscherfarenhet från salonger i Finland, Holland och Sverige. Det kan tilläggas att hon har tävlat under många år i olika branschtävlingar.

Nilo Dalefalk Basiri

Nilo Dalefalk Basiri är leg. sjuksköterska och hjälper dig att hitta behandlingar (fillers och botox) för att du ska känna dig fräsch och spänstig i huden. Från februari hittar du henne hos oss på kvällar och helger.

Towe Persson

Towe Persson är frisör och tar gesällen våren 2019. Med Towe kan du känna dig trygg då hon är perfektionist med hög ambition.

Elisa wetterholm

Elisa är frisör och tog gesällen 2015. Hon tycker det är jättekul att lära sig nya tekniker inom frisöryrket och gör alltid sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd.