Ellen Martinsson

Ellen Martinsson är en glad och positiv tjej som tycker det är jättespännande att lära sig allt om frisöryrket. Hon jobbar även med permanent fransböjning och är utbildad i öronhåltagning. Ellen är alltid på "G" och tycker att förvandling är jätteskoj.

Felicia Fransson

Felicia Fransson är tjejen som vill ge dig den absolut snyggaste frisyren och älskar att göra dig nöjd. Hon ger dig gärna tips och råd om hur du ska sköta din frisyr och vad du ska använda för produkter för att du ska kunna fixa ditt hår lika snyggt som hon har gjort. Hon tog gesällen i juni 2015.

Kirsi Palmquist

Kirsi Palmquist äger Concept Noir och brinner för personlig service och kvalitet. Hos henne hoppas vi att du ska känna dig bekväm och väl omhändertagen. Kirsi har över 25 års branscherfarenhet från salonger i Finland, Holland och Sverige. Det kan tilläggas att hon har tävlat under många år i olika branschtävlingar.

Nilo Dalefalk Basiri

Nilo Dalefalk Basiri är leg. sjuksköterska och hjälper dig att hitta behandlingar (fillers och botox) för att du ska känna dig fräsch och spänstig i huden. Från februari hittar du henne hos oss på kvällar och helger.

Towe Persson

Towe Persson är trainee och utför alla behandlingar till reducerat pris och hon är mycket duktig. Med Towe kan du känna dig trygg då hon är perfektionist med hög ambition.