Produkter


På Salong Noir Concept ser vi hår- och hudvård som en konstform och precis som med all annan konst krävs det bra produkter för att kunna skapa och få ett vackert resultat. Därför använder vi oss enbart av produkter av högsta kvalitet från kända varumärken. När du har fått en behandling eller hårvård ger vi dig gärna tips och råd om hur du kan bibehålla resultatet själv. Givetvis kan du köpa produkterna här på salongen. För oss är det viktigt att du blir nöjd och fortsätter att vara nöjd även när du har lämnat salongen.

 

JOICO

JOICO är ledande inom professionell hårvård i över 65 länder världen över. Engagerade och prisbelönta. I mer än 30 år har vi hängivet gjort ditt hår till vår angelägenhet. 


JOICO erbjuder inte enbart högkvalitativa hårprodukter; vi erbjuder högkvalitativa lösningar för ditt hår. Som en del av välkända Shiseido Group är det vår uppgift att vara bäst. 


Vi har sju innovativa produktlinjer med över 50 produkter för all den hårvård du någonsin kan behöva. Förutom schampon och conditioners är JOICO inpackningar, treatments, reconstructors, smoothers….och så mycket mer. 

Vad du än behöver så har vi det.

Vi håller oss gärna till fakta…

JOICO är ledande inom professionell hårvård i över 65 länder världen över. Engagerade och prisbelönta. I mer än 30 år har vi hängivet gjort ditt hår till vår angelägenhet.

 

JOICO COLOR SYSTEM

VÅRDAR, FÄRGAR OCH REPARERAR – SAMTIDIGT 


JOIColor System reparerar håret samtidigt som du färgar det. Behandlingen ger ett friskt och levande resultat med intensiva och rika färgnyanser med lång hållbarhet. 

 

ORIBE

Oribe Hair Care, som består av produkter från en av de mest inflytelserika frisörerna genom tiderna, har skapat en helt ny nivå för lyxig hårvård. 

Kollektionen kombinerar Oribes mer än 30 år långa erfarenhet av produktteknologi för att skapa de mest utmärkande och glamorösa stilarna med hans överlägsna kunskaper om styling, både på redaktionell nivå och i hårsalonger. Det har resulterat i högpresterande produkter som är lika vackra i sin funktion som i sin form.

 

MEDIK8

Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare och hudterapeuter. Medik8 produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i vår forskningsanläggning i Storbritannien.
Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Medik8 produkter är särskilt framtagna för att fokusera på ålderstecken, akne, rodnad, pigmentering och torr hud.

Medik8 tror på:

• Problemlösande produkter
• Bevisade resultat
• Ingredienser med professionell styrka
• Högstabila produkter som bygger på väldokumenterad grundforskning
• En grundläggande anti-age filosofi
• Ingredienser som ger minimal irritation
• Laboratoriekvalitet ... ”gjord för hand i små tillverkningsserier”
• Grön kemi och miljövänliga förpackningar